• verslag Sebaldeburen

  Vrijdag avond reed de 1400kg klasse met 10 rijders op een goede baan van Sebaldeburen. De eerste 3 zaten heel dichtbij daardoor werd het een spannende strijd die door M-power met rijder Jilke werd gewonnen, Arend kwam 17 cm minder ver en werd tweede en ruim een meter korter kwam Peter Koster. Hieronder de film van de 1400 kg klasse de tweede en pull off was het al donker, dus de film is ook wat donker.httpv://www.youtube.com/watch?v=f7z2Jj6p7OY

  Zaterdag reed de 1800kg klasse hier waren maar 4 trekkers doordat er een aantal stuk zijn. In de tweede trek ging de trekker van Lucas na een fp ook stuk in de achterbak van zijn trekker en bij de pull off Lammert zijn trekker. Hierdoor werd Fokke-Henk eerste Lammert zette zijn voorwiel net over de witte streep heen. Lammert werd tweede en Lucas derde.

   httpv://www.youtube.com/watch?v=ZZJUDp_bx0c

  Morgen gaan we naar Ane toe met de 1400kg trekkers zoals het er nu naar uitziet rijden we om kwart over 2, graag om half 2 aanwezig zijn.

  Er is ook nieuw evenement erbij voor de vrijdagavond 26 augustus verdere informatie volgt nog kijk maar vast naar deze link.Reacties 1 reactie

 1. 7 juli 2011 om 17:16

  Bij Lucas zijn eerste trek in Sebaldeburen ging zijn eerste tandje er al af dit kun je horen op de film bij ongeveer 21 seconden.

Laat een reactie achter

Website gemaakt door sipkedehaan.nl